„ГАЙТАНИ“ ПРАЗНУВА 10-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ!

05/04/2017 | Гайтани

Снимка на статия за „ГАЙТАНИ“ ПРАЗНУВА 10-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ!.Photo for article

„ГАЙТАНИ“ ПРАЗНУВА 10-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ!

 

Любов към изкуството на традиционния българския танц,

професионализъм и майсторство, красота и хармония.

 

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

 

            През месец октомври 2016 г. отбелязахме десетгодишнината от създаването и първата репетиция на любимия ни танцов клуб „Гайтани“.

 

             Равносметката за изминалите 10 години ни кара да се гордеем с постигнатото, да бъдем уверени в настоящето и да мечтаем смело за бъдещето.

 

              Благодарим на Вас, нашите ученици, които споделяте страстта ни към българския фолклорен танц, радвате се и обичате заедно с нас! Вярата и доверието, с които ни дарявате, ни мотивират и насърчават не само да продължим да следваме начертания път, но и да работим с още повече плам и усърдие.

 

               През изминалите десет години успяхме да създадем най-добрия екип от висококвалифицирани преподаватели, които със своя професионализъм и всеотдайност изградиха лицето на нашия клуб.

 

                Родолюбието и любовта към изконно българското ни вдъхновяваха да търсим нови подходи в обучението и да обогатяваме своя репертоар, така че да бъдем достойни продължители на традицията.

 

                За десет години изградихме своя уникална преподавателска програма, която направи лесно и достъпно усвояването на фолклорните танци. Създадохме школи в пет български града, участвахме в подготовката и реализацията на редица фестивали, общински и частни проекти, индивидуални и корпоративни събития.

 

                Изкачвахме се постепенно, но уверено по всички стъпала на признанието и спечелихме уважението и аплодисментите на публиката.

 

10 години танцуваме ръка за ръка с Вас!

 

Заповядайте да отпразнуваме заедно десетгодишния юбилей на клуб „Гайтани“!

 

 

22 юли 2017 г., ресторант „Българан“, гр. Казанлък, от 17:30 ч.
Повече информация можете да получите от своите ръководители по групи.Фон на новина.Background for this article