Поетапно възобновяване на заниманията

29/05/2020 | Гайтани

Снимка на статия за Поетапно възобновяване на заниманията.Photo for article

От 1 юни 2020г. танцов клуб „Гайтани“ започва поетапно възобновяване на занятията по народни танци.

Конкретна информация, за всяка отделна група и зала и от коя дата ще стартира, ще бъде допълнително публикувана във вътрешните ви Фейсбук групи, както и контакта на своя преподавател!

ВАЖНО!

ОБЩИ МЕРКИ КАСАЕЩИ ВСИЧКИ ЗАЛИ, В КОИТО ТАНЦОВ КЛУБ „ГАЙТАНИ“ ПРОВЕЖДА ЗАНИМАНИЯ!

Всички посетители са задължени да спазват посочените противоепидемични мерки, гарантиращи Вашата и нашата безопасност:

1. Дезинфекция на ръцете при влизането в обекта - залата.
2. Преобуване с чисти обувки, които да се използват само за репетиция.
3. Всеки посетител е задължен да спазва отстояние 1.5м. от останалите танцуващи и да избягва физически контакт. Хватът между танцуващите ще е посредством опънат колан, който всеки задължително ще си носи.
4. В съблекалните няма да бъде допускано струпване на хора. Желателно е да дойдете готови, облечени със спортно облекло.
5. Според капацитета на залата, броят на танцуващите в едно занятие не може да надвишава 20 души.
6. Поради наложените ограничения, за някои групи, ще се налага предварително записване по телефона - за всеки час. Като във вътрешните Фейсбук групи ще бъдат публикувани телефоните на Вашите преподаватели.
7. Временно се прекратяват абонаментните плащания за календарен месец. Заниманията ще се заплащат само на база посещение, без промяна на цената.
8. Посетителите със симптоми на настинка, хрема, кихане, болки в гърлото, кашлица и повишена телесна температура няма да се допускат в залата.
9. При липса на лична Фейсбук страница или ако не сте член на вътрешните ви Фейсбук групи, можете да се свържете на тел. 0897 920 893 или на info@gaitani.com, за да получите нужната допълнителна информация.

 

Време е за танци : )Фон на новина.Background for this article